Pulverlakkering

Pulverlakkering

Vi utfører Pulverlakkering

Viken Industrilakk tilbyr pulverlakkering. Denne lakkeringsmetoden skaper en slitesterk beskyttelse mot både riper og korrosjon.

Pulverlakkering er et mer miljøvennlig lakkeringsalternativ, som bruker elektrostatiske ladninger til å påføre pulverlakk på overflaten. Dette betyr at det ikke brukes løsemidler eller andre farlige kjemikalier, noe som igjen bidrar til et mindre helseskadelig arbeidsmiljø.

Selve lakken leveres i pulverform, og påsprøytes objektet som lakkeres.

Med pulverlakkering får du valget mellom et bredt spekter av farger, teksturer og finishing. På den måten kan du skape akkurat det utseende du er ute etter for produktet du lakkerer. Lakkeringsmetoden passer til alt fra metaller til plast, og det er flere varianter å velge mellom bestemt ut i fra produktet eller objektet du skal lakkere.

Pulverlakkering er også en kostnadseffektiv måte å forbedre utseendet og levetiden til dine produkter på. Ved å beskytte mot riper og korrosjon, vil pulverlakkering spare deg for kostbare reparasjoner og utskiftninger på lang sikt.

Kontakt oss i dag om du vil ha mer informasjon om pulverlakkering, eller om du har andre spørsmål.

Har du noen spørsmål om pulverlakkering?

Vi tar gjerne en uforpliktende samtale!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle